Mateřská není dovolená

„Vždyť jsi na mateřský, ty musíš mít času!“

Kolikrát za poslední dobu jste tuhle větu slyšely? A kolikrát se vám podařilo se usmát a přejít jí s nadhledem? Jestli alespoň jednou, smekám obrovský klobouk, protože tohle přejít s klidem prostě nejde! 

Mateřská totiž není dovolená. Kromě toho, že máte doma dítě, které musíte krmit, uspávat, přebalovat, koupat a taky trochu vychovávat, musíte ještě vařit, uklízet, prát, věšet prádlo a nedej bože, když ještě máte zahradu. A já doufám, že jí nemáte! Protože to pak musíte ještě sekat, zalívat, hrabat, pěstovat, štípat a já nevím, co ještě. Pokud k tomu chcete zůstat „normální“, musíte se občas taky upravit, hlavně zůstat v klidu a ideálně ještě něco přihodit do rodinného rozpočtu, protože ono vám to jen prospěje, přeci nechcete, aby vám mozek zalil jen mlíko, že jo..

 

Že mateřská prostě NENÍ DOVOLENÁ jsme měly v hlavách i při focení rozšíření naší kolekce a kousky v červené barvě. Občas jste si psaly, že bílou mít nemůžete, protože je to bílá a černá zase není vaše barva. A když se smíchá bílá a černá, vznikne šedá, ale to zase není barva naše. Sáhly jsme proto po další klasice a je tu červená, která prostě sluší všem. U kočáru, u sekačky, v baru i kdekoliv jinde, kam ji vynesete 

Zpět do obchodu