Nová kolekce kojicího oblečení - More than I can take

Jeden motiv, několik možností. Nová kolekce s názvem More than I can take vznikla pro všechny, které upřednostňují minimalismus před nápaditými ilustracemi. Najdete v ní kojicí tričko, kojicí šaty a konečně i kojicí mikiny pohodlné tak, že je nebudete chtít sundat ani v teplé letní dny.

Motiv More than I can take je na oblečení zpracován decentní nášivkou a připomíná tíhu, kterou mateřství přináší. U kojení vám pravidelně kručí v břiše, přebalujete s nohami do kříže a vzhůru vás drží jen sirky v očích. Ranni kafe se posunulo na pozdní odpoledne a noční košili už nemá cenu převlékat ani přes den. Za chvíli byste ji stejně zase oblékla. Někdy je toho zkrátka moc.

Barevná kombinace černé, bílé a růžové ukazuje proměnlivost dnů ženy na mateřské. Růžová ukazuje dny plné lásky, bílá dny, které společně s dítětem přežijete bez úhony a černá vyjadřuje peklo. Ta znázorňuje probdělé noci, kdy rostou zuby, nebo bolí břicho.

Motiv zpracoval slovenský grafický designér Jozef Arpa, kterému písmo doslova ožívá pod rukama. Ujíždí si hlavně na letteringu a graffiti.

Zpět do obchodu